Sponsorer

Støtte fra OBOS Jubel

Korpset har vært så heldige å få kroner 150.000 fra OBOS Jubel for å kjøpe inn nye uniformer. Med 17 nye aspiranter i år så har vi et stort behov for både nye og flere instrumenter og uniformer, så dette er penger som virkelig kommer godt til nytte. Tusen takk til OBOS!

Det skal de neste årene flytte inn nærmere et tusen nye familier i splitter nye OBOS-leiligheter på Mortensrud, da er det flott å tenke på at de vil bli møtt på 17. mai, til jul på juletre-tenning, Mortensrud Festival og andre steder i lokalområdet av vårt eminente skolekorps i nye flotte uniformer, sponset av OBOS.

Korpset har som mange andre organisasjoner ligget ganske brakk under pandemien, men har nå opplevd en voldsom medlemsvekst og har doblet antallet korpsmedlemmer på bare to år. Da fortjener de fine uniformer 🙂

OBOS har tidligere støttet oss da vi trengte ny fane og nå stiller de opp igjen. Dette setter vi, og ikke minst våre barn og unge umåtelig stor pris på, så igjen: Tusen takk!