Arrangementer,  Konserter

Nok en vellykket 17. mai

Årets 17. mai feiring ble som tradisjonene tilsier en lang dag for vårt korps. Flaggheising på Mortensrud og Stenbråten Skole før de dro ned og ledet ann i barnetoget i byen. Deretter bar det hjem til Mortensrud igjen for å lede borgertoget og tilslutt et stort sosialt arrangement for alle Mortensrudborgere på Stenbråten Skole.

Korpset spiller på Stenbråten skole

17. mai arrangementet på skolen er en av de tre viktigste inntektskildene til korpset og i år stilte virkelig lokalsamfunnet opp. Det ble god stemning, mye godt å spise og klingende mynt i korpskassen. Tusen takk til alle korpsforeldre som stod på fra tidlig til sent for å gi hele lokalsamfunnet på Mortensrud en flott dag.

17mai arrangement på skolen i 2023

OBOS var også med oss i år i form av to synlige faner. OBOS har tildelt korpset økonomisk støtte via OBOS Jubel som skal brukes til nye uniformer. Dette var derfor kanskje siste gang disse uniformene blir brukt på 17. mai.