Sponsorer

Her finner du nyheter om når vi får støtte fra ulike sponsorer. Uten hjelp fra disse organisasjonene hadde vært veldig vanskelig å drive et skolekorps, så vi er veldig takknemlige for støtten vi får fra disse sponsorene.

 • Sponsorer

  Støtte fra Sparebank 1 Øst

  Sparebank 1 Øst delte nylig ut intet mindre enn 10 millioner kroner til frivillige formål. Kravet for å melde seg på var å etablere en Spleis og samle inn en viss sum selv. Korpset samlet inn kroner 8.800,- fra 38 givere. Da la Sparebank 1 Øst til kroner 50.000 i potten.

 • Sponsorer

  Støtte fra OBOS Jubel

  Korpset har vært så heldige å få kroner 150.000 fra OBOS Jubel for å kjøpe inn nye uniformer. Med 17 nye aspiranter i år så har vi et stort behov for både nye og flere instrumenter og uniformer, så dette er penger som virkelig kommer godt til nytte. Tusen takk til OBOS!

 • Sponsorer

  Støtte fra Sparebankstiftelsen DNB 2022

  For ett år siden fikk korpset støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til nye instrumenter og gjennomføring av seminar. Etter to år med pandemi hadde korpset et stort behov for å samles og gjenskape en felles identitet. Det var også mange instrumenter som hadde blitt gamle og man trengte en oppgradering av instrumentene før nye aspiranter kunne rekruteres.

 • Sponsorer

  Ny fane med støtte fra Obos

  OBOS støtter Mortensrud Skolekorps. I 2019 mottok Mortensrud Skolekorps midler til innkjøp av ny fane. Etter å ha hatt forrige fane i 30 år, med bærestenger og alt utstyr, var denne klar for utskifting.  Musikantene i korpset fikk komme med forslag, og Mortensrud Skolekorps endte med en helt ny logo inspirert av dette. Vi takker OBOS for støtten!