• Arrangementer,  Konserter

  Nok en vellykket 17. mai

  Årets 17. mai feiring ble som tradisjonene tilsier en lang dag for vårt korps. Flaggheising på Mortensrud og Stenbråten Skole, barnetog i byen, borgertog på Mortensrud og tilslutt et sosialt arrangement for alle på Stenbråten Skole.

 • Sponsorer

  Støtte fra Sparebank 1 Øst

  Sparebank 1 Øst delte nylig ut intet mindre enn 10 millioner kroner til frivillige formål. Kravet for å melde seg på var å etablere en Spleis og samle inn en viss sum selv. Korpset samlet inn kroner 8.800,- fra 38 givere. Da la Sparebank 1 Øst til kroner 50.000 i potten.

 • Sponsorer

  Støtte fra OBOS Jubel

  Korpset har vært så heldige å få kroner 150.000 fra OBOS Jubel for å kjøpe inn nye uniformer. Med 17 nye aspiranter i år så har vi et stort behov for både nye og flere instrumenter og uniformer, så dette er penger som virkelig kommer godt til nytte. Tusen takk til OBOS!

 • Sponsorer

  Støtte fra Sparebankstiftelsen DNB 2022

  For ett år siden fikk korpset støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til nye instrumenter og gjennomføring av seminar. Etter to år med pandemi hadde korpset et stort behov for å samles og gjenskape en felles identitet. Det var også mange instrumenter som hadde blitt gamle og man trengte en oppgradering av instrumentene før nye aspiranter kunne rekruteres.

 • Arrangementer,  Nytting informasjon

  Aktivitetskalender

  Lurer du på når korpset skal ha øvelse, konsert eller lignende så finner du det nå her på nettsidene våre. Dette kan være nyttig for besteforeldre og andre som ikke har Tutti installert eller ikke har lagt til kalenderen fra Tutti i din mobilkalender. Dette er tilgjengelig både fra PC og mobil, du bare trykker på >> tegnet til venstre i den røde menyen over her. Du kan så trykke på en hendelse for å se hvor den er med lenke til kart og lignende:

 • Konserter

  Mortensrud Festival 2023

  Den 10. september gikk Mortensrud Festival av stabelen og som vanlig åpnet Mortensrud Skolekorps festivalen med innmarsj og en liten konsert fra scenen. I år fikk også Juniorkorpset (som vi nå faktisk har for første gang siden før pandemien) spille noen sanger alene på scenen 🙂 Følg gjerne Mortensrud Festival på Facebook for informasjon om festivalen i 2023 og kom og se oss spille der i år også.

 • Nytting informasjon

  Korpset på Facebook!

  Nå er Mortensrud Skolekorps på Facebook. Besøk oss og lik oss gjerne. Her vil du finne nyheter, bilder, videoer og informasjon om hvor vi skal spille og sånt. https://www.facebook.com/mortensrudskolekorps

 • Sponsorer

  Ny fane med støtte fra Obos

  OBOS støtter Mortensrud Skolekorps. I 2019 mottok Mortensrud Skolekorps midler til innkjøp av ny fane. Etter å ha hatt forrige fane i 30 år, med bærestenger og alt utstyr, var denne klar for utskifting.  Musikantene i korpset fikk komme med forslag, og Mortensrud Skolekorps endte med en helt ny logo inspirert av dette. Vi takker OBOS for støtten!